Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Wie zijn we en wat doen we?

AVA Office Support is een klein administratiekantoor met een groot pakket aan zakelijke diensten.

Juist omdat we klein zijn is er alle aandacht voor u en uw onderneming. Van start tot finish kunnen wij u met uiteenlopende zaken van dienst zijn.

Wij zijn van mening dat een zelfstandig ondernemer niet alles moet weten of kunnen om zijn of haar bedrijf draaiend te houden. Toch wordt dat door verschillende instanties wel verwacht. Om aan die verwachtingen te kunnen voldoen moet zeer veel tijd gespendeerd worden aan een veelheid van administratieve verplichtingen waardoor er automatisch minder tijd overblijft om de zaak draaiend te houden.

Doel van AVA Office Support is dan ook om ondernemers de kans te bieden bepaalde zaken uit te besteden tegen een redelijk tarief, zodat er meer tijd overblijft om dat te doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Van advies tot totaalpakket; alles op één plaats bij elkaar.

De opgebouwde ervaring van startende ondernemingen tot faillissementen maakt AVA Office Support tot een volwaardige gesprekspartner.
Of het nu gaat om een zakelijk advies of over het voeren van een complete boekhouding, alles kan bij ons ondergebracht worden. Wat we niet weten zoeken we uit, wat we wel weten geven we door. Uw zorg is onze uitdaging.

Ons CV bevat uiteenlopende referenties van MKB tot VVE. Stuk voor stuk tevreden relaties die de service- en dienstverlening van AVA Office Support waarderen om wat het is: een zakelijke hulpverlener.

Uitbreiding van diensten, een constante uitdaging.
Omdat de zakelijke wereld constant in beweging is, proberen wij ons dienstenpakket steeds verder aan te passen.
Zo hebben wij onlangs AgeTea Webdesign toegevoegd aan de onderneming met als doel de nieuwe ondernemers bekend te maken op Internet.

De filosofie van AgeTea sluit naadloos aan op die van AVA Office Support; geen opsmuk of oogverblindend design maar heldere en volledige informatie op een duidelijke manier gebracht. Uiteraard wel met de kwaliteit die men van ons mag verwachten.
 

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.