Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Profiteert u ook zo van de aantrekkende economie?
Te veel werk maar eigenlijk nog niet genoeg

Een dilemma waar veel ondernemers vroeg of laat mee te maken krijgen; het werkaanbod trekt aan maar is nog niet voldoende om nieuwe mensen in dienst te nemen.
Een uitzendburo in de arm nemen zou kunnen maar drijft de kosten op. Bovendien is het dan altijd maar weer afwachten wat het opleidingsniveau en de ervaring van mogelijke kandidaten zal zijn. Om over de gedrevenheid maar te zwijgen.

Laat AVA Office Support u helpen. Wij kunnen personeel bij u detacheren of bepaalde werkzaamheden (tijdelijk) van u overnemen. Met onze jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bedrijfstakken moet het wel raar lopen als we u niet naar tevredenheid kunnen helpen.
In principe zijn we natuurlijk gespecialiseerd in administratieve werkzaamheden maar als er behoefte is aan een andere competentie, zijn we altijd bereid naar een oplossing te zoeken.

Tijdelijk, vast, intern, extern, alles is mogelijk

Omdat wij graag zo flexibel mogelijk opereren mag u dat natuurlijk ook van onze mensen verwachten. Als u bijvoorbeeld werkzaamheden heeft binnen uw bedrijf waar uw eigen mensen niet aan toekomen of die te lang blijven liggen, kunnen wij dat prima voor u oplossen. Op zo'n manier kunt u de vaste krachten inzetten op de belangrijke aspecten, terwijl u toch verzekerd bent van continuïteit van de "randzaken". Zonder overigens af te doen aan de belangrijkheid van die zaken.

Heeft u nog geen werkplek ingericht voor een extra kracht? Dan doen we het toch gewoon van een afstand. Tegenwoordig zijn er allerlei programma's beschikbaar die het werken op afstand maar met volledige beschikbaarheid van alle bestanden, mogelijk maken. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, zelfs voor uw vaste medewerkers.

En wat als ons personeel u zo goed bevalt dat u overweegt ze van ons over te nemen? Dan gaan wij niet moeilijk doen over afkoopsommen of boeteclausules. In overleg met u, de werknemer en AVA Office Support vinden we daar altijd een oplossing voor.

De eerste stap is gemakkelijk: neemt u contact met ons op om de mogelijkheden van tijdelijk personeel te bespreken. Dan kunnen wij ook een beeld krijgen van wat uw onderneming op dat moment nodig heeft en u een passende aanbieding doen. U bent van harte welkom.

 

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.