Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Laat uw bedrijf gevonden worden op Internet.
Een nieuwe dienst maar ook een logische aanvulling

Onlangs heeft AVA Office Support haar diensten uitgebreid met webdesign. Hiervoor hebben we het onderdeel AgeTea Webdesign toegevoegd aan de onderneming.

Op het eerste gezicht misschien een branche vreemde activiteit maar bij nadere beschouwing eigenlijk een hele logische stap. Want als wij ondernemers willen helpen met het nog beter ondernemen, dan hoort publiciteit daar zeker bij. En welk medium is daarvoor beter geschikt en heeft een groter bereik dan het wereld wijde web ?

Zeg nu zelf; hoe vaak heeft u niet iets opgezocht op Internet voordat u tot een aankoop overging?

Webdesign in de stijl van AVA Office Support......
AgeTea Webdesign maakt websites zonder opsmuk of flitsende effecten. Het gaat er vooral om dat uw klant de relevante informatie over uw bedrijf kan vinden en vervolgens overzichtelijk gepresenteerd krijgt. Al het andere is bijzaak en leidt alleen maar af.
Eigenlijk geheel in de stijl van AVA Office Support: gewoon goed en zakelijk, zonder dat het opdringerig wordt.
......maar altijd naar uw wensen gemaakt
Gaan we dan volledig aan uw wensen voorbij ? Nee natuurlijk niet. De manier waarop u uw bedrijf wilt presenteren staat altijd voorop. Als de website klaar is voor publicatie moet hij volledig aan uw maatstaven voldoen. Het doel is een website te maken waar u trots op bent en die u met een gerust hart aan uw klanten kunt presenteren.

Alle informatie kunt u vinden op de website van AgeTea Webdesign. Dan ontdekt u ook dat een goede website geen fortuin hoeft te kosten. Klikt u hiervoor op het onderstaande logo van AgeTea Webdesign en volg het stappenplan.
AgeTea

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.