Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Een goede start is het halve werk.
De stap is gezet en nu?

Het is een spannend maar ook vaak onbekend avontuur om ondernemer te worden. Na de glorie komen er zaken om de hoek kijken waar in eerste instantie niet, of weinig, over is nagedacht.
AVA Office Support wil u hier voor behoeden en u vanaf het begin graag begeleiden in het beginnende ondernemerschap op weg naar een succesvolle onderneming.

De praktische gebruiksaanwijzing

Wij hebben een standaard stappenplan ontwikkeld voor de startende ondernemer. In overleg met u vormen we dit stappenplan om naar een op maat gesneden gebruiksaanwijzing die u helpt bij het opzetten van de onderneming in al haar facetten. Inschrijvingen, aanmeldingen, ondernemingsvorm, boekhouding, investeringen, alles komt aan bod.

Heeft u zelf al een aantal stappen in dit proces gezet? Geen probleem. We gaan gewoon verder waar u gebleven bent, al kan het nooit kwaad om eens terug te kijken op de, tot dan toe, genomen beslissingen.

Laat ons bij u aanschuiven om er zeker van te zijn dat niets een vliegende start in de weg zal staan. Het enige waar u dan nog aan hoeft te denken is geld verdienen.

Wij hebben, speciaal voor startende ondernemers, gereduceerde tarieven voor onze diensten. Informeer naar de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen.

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.