Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Incasso's, een noodzakelijk kwaad.

Als het niet anders meer kan.

Helaas komt het voor dat uw klanten niet (meer) kunnen of soms niet willen betalen. De periode van het aanmanen is beëindigd. En dan?

AVA Office Support brengt uw vordering over naar een vakkundig incassobureau. Door onze jarenlange ervaring op het terrein van incasso's, kunnen wij het bureau selecteren dat het beste past bij uw situatie en wensen. U kunt zelf beslissen of uw vordering overgenomen wordt of uitsluitend uitgevoerd. Uiteraard hangt er aan beide opties een ander prijskaartje.

Mocht de vordering na het incassotraject niet afdoende zijn geweest kunnen wij u ook begeleiden naar het juridische traject. Hierbij zal dan ook weer de afweging gemaakt moeten worden of de kosten de baten niet overstijgen. Natuurlijk adviseren wij u hierin en staan u met raad en daad terzijde.

Is het de moeite waard?

Dat hangt er maar helemaal van af. U kunt zich natuurlijk ook voorstellen dat een incassoprocedure voor € 20,= geen enkele zin heeft. Maar voor grotere bedragen kan het wel degelijk zijn nut hebben. Vooral als er een faillissement van de afnemer in het spel is, kan een juridische procedure toch regelmatig nog (een deel van) de vordering geïnd krijgen. 100% succes bestaat helaas niet maar de kans om toch nog iets van uw zuurverdiende geld terug te zien wordt wel vergroot. Niets doen betekend vrijwel altijd; niets ontvangen.

Voor een indicatie van de kosten die dit soort procedures met zich meebrengen verwijzen wij u graag naar onze tarieven (op aanvraag beschikbaar).

 

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.