Header

Menubalk Informatieve websites voor zakelijk en particulier Wie zijn we en wat doen we? Hoe kunt u ons bereiken? Menubalk

Boekhouder (m/v) gezocht ?
Uw boekhouding op een presenteerblaadje.

Zonder twijfel één van de meest tijdrovende werkzaamheden binnen iedere onderneming is de boekhouding. Niet voor niets hebben grotere ondernemingen aparte afdelingen om dit in goede banen te leiden.

Toch is het voor van het grootste belang de boekhouding op orde te hebben en niet alleen voor de Belastingdienst. De boekhouding is de hartslagmeter van de onderneming. Daarin staat precies hoe uw bedrijf er voorstaat. Maakt u winst, hoeveel, hoe zijn de omzetten ten opzichte van de inkoop, zijn de vaste kosten niet te hoog, hoe zit het met de liquiditeit, is er ruimte om kapitaal aan te trekken en te investeren? Allemaal vragen waar uw boekhouding antwoord op geeft.

Logisch dat u niet zo maar iemand met deze gegevens aan de slag laat gaan. AVA Office Support is dé betrouwbare partner als het gaat om het uitbesteden van uw financiële administratie. Wij verzorgen uw boekhouding van A tot Z.

Wat kunnen wij u bieden ?
AVA Office Support is gespecialiseerd in boekhoudingen voor het MKB. Dit houdt in dat wij uw boekhouding verzorgen met aansluitend een jaarrapportage over het gevoerde boekjaar.
Aan de hand van deze gegevens kunnen wij de navolgende aangiftes / opgaves voor u verzorgen:

butr >
butr >
butr >
butr >
butr >

Inkomstenbelasting
Omzetbelasting
Loonbelasting
Jaargegevens voor de pensioenverzekeraar
Loongegevens voor de verzuimverzekering

Ook heeft u de mogelijkheid de loonstroken en jaaropgaven van uw personeel door ons op te laten stellen,

Indien u contact met ons opneemt dan kunnen wij met u de verschillende mogelijkheden bespreken en een totaalprijs bepalen zodat u vooraf weet wat u te wachten staat zonder onverwachte kosten achteraf. Wel zo prettig !
Nog prettiger is het dat u zelf kunt bepalen hoe hoog de kosten worden. Hoe meer u zelf doet, hoe lager de kosten. Vanzelfsprekend !

©AgeTea Webdesign 2010. AgeTea is een onderdeel van AVA Office Support, uw zakelijke dienstverlener.